Welkom op de dorpswebsite van Alde Leie
Welkom op de dorpswebsite van Alde Leie
Welkom op de dorpswebsite van Alde Leie

Oproep dorpsbewoners die willen meespelen in een voorstelling

Gezocht!

De oproep vraagt naar dorpsbewoners uit Alde Leie die willen meespelen in een voorstelling voor school. De voorstelling gaat over het verenigingsleven.

Oproep voor spelers

Hallo! Wij zijn Dideke en Feya, wellicht heb je ons al eens gezien/gesproken. Wij zijn namelijk theaterstudenten die op dit moment, voor onze opleiding, onderzoek doen naar het verenigingsleven in jullie dorp, Alde Leie.

Ons doel is om een voorstelling te maken over jullie verenigingsleven. Daarvoor hebben wij spelers nodig en wie kunnen er nou beter in een voorstelling spelen over Alde Leie, dan haar dorpsbewoners zelf?
Wij zijn dus op zoek naar dorpsbewoners die in onze voorstelling willen spelen. Het gaat om een klein theatraal product van maximaal een kwartiertje, je hebt geen ervaring nodig, iedereen is welkom en repetities zullen plaatsvinden in overleg (hoe vaak, hoe lang, waar en wanneer).

Liever niet spelen, maar wel mooie verhalen om te delen? Dan ben je ook hartstikke welkom! Wij zijn namelijk ook opzoek naar mensen die mooie verhalen/ervaringen hebben over het verenigingsleven in Alde Leie.
Lijkt dit je nou leuk of interessant om te doen of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar hovengafeya@gmail.com of bel/app naar 0637471291.

Uiteraard zal alles coronaproof plaatsvinden.