Welkom op de dorpswebsite van Alde Leie
Welkom op de dorpswebsite van Alde Leie
Welkom op de dorpswebsite van Alde Leie

Oproep m.b.t. het pakketje voor Alde Leie

Beste bewoners van Alde Leie,

Het is inmiddels weer een tijdje geleden dat jullie wat van mij hebben gehoord. De laatste keer was het stukje dat ik voor De Pet geschreven had. In dit stukje stond dat ik graag met jullie een nagesprek wilde houden waarbij ik ook de pakketjes kon verzamelen. Helaas is dat nu niet mogelijk vanwege de huidige coronamaatrdegelen. Gelukkig is er een plan B! Als je nog een pakketje thuis hebt, mag je die inleveren bij Marja Plantenga (Leyesterhegedyk 20, 9071XC). Vervolgens, wanneer de pakketjes compleet zijn, haal ik deze weer op bij Marja en maak ik van de vijfde pakketjes (de pakketjes die jullie zelf hebben ingevuld) een mooi product! Dit kan een stukje voor op mijn website zijn of wellicht een stukje voor op jullie dorpswebsite of iets voor in De Pet. Dit staat nog niet vast. Maar ik zal mijn best doen om er wat moois van te maken! Bedankt voor het lezen.

Groetjes,

Feya Hovenga